Dakdekker Leidschendam

Wij verzorgen de dakbedekking en leggen nieuwe daken aan in de regio Leidschendam. Vraag gratis en vrijblijvend een dakinspectie aan!

Betaalbare dakdekker in Leidschendam

Als professionele dakdekker Leidschendam staan wij klaar voor ieder soort dakwerk wat van ons wordt verlangt. Zo kunnen worden worden ingeschakeld voor de regio Leidschendam bij:

  • Aanleggen van een geheel nieuw dak
  • Last van lekkages
  • Dak laten onderhouden en roveren
  • Uitvoeren van een dakinspectie

Met onze 16 jaar ervaring en grote groep dakdekkers, zijn wij ervan overtuigd ook jou te kunnen helpen. Als dakspecialist in Leidschendam staan wij voor kwaliteit en duidelijkheid.

Voor vragen staan wij altijd klaar, op deze pagina hope wij al zoveel als mogelijk informatie te kunnen geven over het werk wat wij aanbieden. Maar onze flexibiliteit is ook onze kracht en als dakdekker Leidschendam zijn wij voor alles omtrent het dak in te zetten.

Dakdekker Leidschendam

Spoedaanvraag voor een lekkage

Is er op dit moment een lekkage aan het dak gezien, dan begrijpen wij hier de urgentie van en kan je een spoedaanvraag indienen. Het verhelpen van de lekkage heeft dan onze prioriteit. Hiervoor ontvangen wij uiteraard graag zoveel mogelijk informatie om zowel de ernst van de situatie in te schatten als direct de juiste materialen mee te kunnen nemen.

Bij ieder dak is het mogelijk dat er een daklekkage ontstaat. Onze dakspecialisten in Leidschendam kunnen dit in 9 van de 10 gevallen op hele korte termijn weer dichten, zodat je er in ieder geval droog bij zit en het geen verdere schade kan veroorzaken.

Lekkage pannendak Leidschendam

Bij dakpannen is het mogelijk dat deze stormschade oplopen, als de wind onder de pannen kan komen, is er een verhoogd risico dat deze loskomen. Wanneer de dakpannen (of nokpannen) niet meer goed liggen, wordt het dak niet volledig afgesloten en zal er naar verloop van tijd een lekkage ontstaan. In veel gevallen is het mogelijk dat onze dakdekkers Leidschendam de dakpannen of nokvorsten weer terug leggen.

Prijsindicatie en gratis advies

Vraag geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan, advies van De Vries Daktotaal met meer dan 25 jaar ervaring op het dak

Op het moment dat een dakpan beschadigd is, zal er naar een nieuwe pan gekeken moeten worden, vaak heb je die zelf ook nog op reserve liggen, dan ben je verzekerd van dezelfde kleur. Het probleem is vaak om het dak op te gaan, onze dakdekkers in Leidschendam deinzen hier niet voor terug en komen hierin graag helpen.

Ook is het mogelijk dat door ouderdom een pannendak water door laat. Hierbij heb je vaak slecht metselwerk bij de nokvorsten of ontstaan er openingen bij de schoorsteen. Dergelijke gevallen worden vaak pas opgemerkt als er vochtproblemen in de woning zichtbaar zijn. Hetzelfde geldt voor scheuren in het lood, als deze zijn werk niet meer goed doen. Wij komen graag op korte termijn langs om alles weer te herstellen en zo te voorkomen dat er de schade in de woning (aan wanden en plafonds) groter wordt.

Lekkage plat dak Leidschendam

Na een hevige regenbui komen er opeens druppels aan het plafond, oeps de lekkage is een feit. Bij een plat dak blijft er eigenlijk altijd wel iets van water staan, dit is in veel gevallen geen probleem. Sommige platte daken in Leidschendam zijn wel doorgezakt, dan is het verstandig om dit op termijn te herstellen.

Alleen de problemen bij een bitumen of EPDM dak beginnen als een aansluiting niet meer goed is en hier water door naar binnen kan komen. Dit is veelal relatief eenvoudig te herstellen door hier op de juiste manier weer een nieuw stuk dakleer over aan te brengen. Alleen tot die tijd zal er vocht binnen kunnen komen. Wij zullen er daarom ook alles aan doen om op de korte termijn langs te komen.

Ook door ouderdom kunnen er scheuren in het dakleer ontstaan. Het is daarom verstandig om het dak goed te laten onderhouden en op het moment dat deze scheuren vertoont, deze tijdig te laten renoveren.

Doe bij lekkage direct een spoedaanvraag en geef aan waar de lekkage zich bevindt!

Waarom kiezen voor De Vries Daktotaal?

Garantie

Op al ons werk zit er garantie. Zowel op het materiaal als het aanbrengen van een dakbedekking.

Ervaring

De Vries Daktotaal heeft 16 jaar ervaring in het vak en blijven continue op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen

Inspectie van het dak

Benieuwd naar de huidige staat van het dak? Vraag een gratis en vrijblijvend een dakinspectie aan

Werkzaamheden

Een overzicht van de dakwerkzaamheden waar De Vries Daktotaal in Leidschendam voor is in te schakelen. Deze dakwerken doen wij voor alle soorten dakbedekkingen. Dus twijfel niet om in contact met ons te komen voor:

  • Dakrenovatie
  • Daklekkage
  • Dakonderhoud
  • Dakisolatie

Bij twijfel over wat er precies aan het dak moet gebeuren, bieden wij de mogelijkheid aan om een gratis dakinspectie Leidschendam aan te vragen. Hierbij komt vanzelf naar boven wat het dak nodig heeft en hoe deze optimaal benut kan worden met de hedendaagse mogelijkheden!

Daarnaast werken wij in Leidschendam ook aan: Dakgoten, schoorstenen, lichtkoepels, erkers, dakkapellen en en alles wat er bij een dakconstructie kan komen kijken!

Dakrenovatie

Wij begrijpen dat een dakrenovatie Leidschendam een grote investering kan zijn. Daarom streven we ernaar om onze diensten zo betaalbaar mogelijk aan te bieden, zonder concessies te doen aan de kwaliteit. We hanteren eerlijke prijzen en zorgen altijd voor transparantie in onze communicatie.

Een dakrenovatie is essentieel om de levensduur van je dak te verlengen en verdere schade te voorkomen. Of het nu gaat om een plat dak, een pannendak of een rieten dak, onze ervaren dakdekkers hebben de kennis en expertise om elk type dak te renoveren.

Dakonderhoud

Er zijn meerdere aspecten van dakonderhoud uit laten voeren. Om te beginnen is de afwatering van een dak cruciaal om geen lekkages te krijgen. Op het moment dat het dak beschadigd is of als er viezigheid op ligt, kan het water ergens anders heen geleid worden, waar het niet dient te komen.

Het is daarom van belang om mos op dakpannen of bladeren uit dakgoten en platte daken te minimaliseren. Wij doen het dakonderhoud in Leidschendam, maar kunnen dit ook voorkomen door het aanbrengen van bijvoorbeeld coating of bladvangers.

Dakisolatie

Is het dak al een langere tijd geleden geplaatst, dan is er kans dat de dakisolatie nog ontbreekt. Op het moment dat de woning wordt verduurzaamd, zal het dak ook aan bod komen. Veel warmte die opstijgt, kan via een slecht geïsoleerd dak namelijk verloren gaan. Door het toepassen van de juiste dakisolatie, kan dit dus veel schelen op de energierekening.

Wij van De Vries Daktotaal brengen diverse soorten dakisolatie aan. Afhankelijk van het dak en de mogelijkheden die deze biedt, zoeken wij een passende oplossing en houden wij de financiën in ons achterhoofd. Laat ook dakisolatie in Leidschendam plaatsen door ons, dit kan veelal in combinatie met een dakrenovatie gebeuren.

Daklekkage

Op het begin van de pagina al benadrukt als er een lekkage aanwezig is en die met spoed opgelost dient te worden, kom dan direct met ons in contact. Het kan ook zijn dat er een daklekkage is, die wat minder haast heeft.

Ieder type lekkage is door ons op te lossen. Zowel het recht leggen van dakpannen tot het herstellen van dakleer op een plat dak. Ook ontstaan er veel lekkages op de plekken waar lood aanwezig is, denk hierbij aan een schoorsteen of aanhechting van de aanbouw. Onze dakspecialisten weten het lood op de juiste manier aan te brengen en herstellen indien nodig.

Last van een daklekkage in Leidschendam? Wacht dan niet te lang en vraag bij ons een offerte op!

Prijsindicatie en gratis advies

Vraag geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan, advies van De Vries Daktotaal met meer dan 25 jaar ervaring op het dak

Wat kost een dakdekker Leidschendam?

Logisch dat je op zoek gaat naar wat de kosten zullen zijn voor het inschakelen van een dakdekker in Leidschendam. Wij geven hier graag meer handvaten voor. Al zullen de tarieven fors uiteen lopen per klus. Het is dan ook heel gebruikelijk dat voor de start van een klus, ook bij een spoed reparatie, dat er een prijs word afgesproken. Spreek duidelijk af wat er verwacht word en welk tarief hier aan gekoppeld is, ook speelt garantie een rol en belangrijk om dit vooraf met de dakdekker te bespreken.

De kosten zullen afhangen van de werkzaamheden die gedaan worden. De totale kosten kunnen op basis van het materiaal en een uurtarief berekend worden. Een andere methode is dat er een totaalprijs van het project wordt gegeven en hierbij zit dan alles inbegrepen.

Het uurtarief van een dakdekker ligt tussen €40 en €60 euro.

Op het moment dat de dakdekker Leidschendam voor een spoed geval langs moet komen, zullen er ook extra kosten zijn voor de snelle beschikbaarheid. Als er bijvoorbeeld dakpannen recht gelegd moeten worden, dan is de dakdekker misschien maar kort bezig, alleen zal dit niet op basis van het uurtarief verrekend worden. De opstart kosten zullen dan relatief hoog zijn.

Overzicht kosten dakwerken

Veel onzekeren factoren om vooraf een prijs te kunnen geven, maar toch geven we graag een aantal cijfers waarmee je vooraf een idee kan krijgen. Bekijk hieronder een selectie van werkzaamheden die wij uitvoeren en een range van kosten die daarbij horen:

WerkzaamhedenTarief dakdekkerSoort dak
Daklekkagekleine lekkage €200,- tot €500Plat dak
Start vanaf €150,-Hellend dak
Aanleg nieuw dak€70 tot €100 per m2Plat dak
€50 tot €80 per m2Dakpannen
DakisolatieVanaf €25,- per m2Ieder dak mogelijk
DakonderhoudVanaf €20,- per m2Ontmossen van dakpannen
Prijzen gelden als indicatie, voor de exacte kosten, vraag een offerte aan

Goedkope dakdekker in Leidschendam

Vaak heeft het woord goedkoop een slechte naam, echter is het wel zo dat De Vries Daktotaal scherpe tarieven hanteert. Daarom vinden wij dat het ook verstandig is om een vergelijking te doen bij meerdere dakdekkers in de regio. Vooral bij een grote dakrenovatie of als er een nieuw dak geplaatst dient te worden. Bij een grote klus kunnen de verschillen tussen dakdekkersbedrijven in Leidschendam namelijk erg groot zijn en dit kan met gemak een aantal duizend euro schelen.

Mocht een dakdekker een prijs op tafel hebben gelegd, dan kijken wij graag mee of hierin alle kosten zijn opgenomen en of wij deze prijs ook kunnen aanbieden. Het is soms wel moeilijk om een vergelijking te maken, puur op basis van prijs. Het is hierbij goed om te kijken naar alles wat er op de offerte word benoemd en welke materialen er gebruikt worden. Wij zijn open en transparant, mochten er vragen zijn, stel ze dan gerust!

Veel gestelde vragen

Inspecteer regelmatig je dak op scheuren en beschadigingen, dit kan prima door visueel het dak na te lopen. Extreme weersomstandigheden zoals stormen kunnen ervoor zorgen dat shingles losraken of barsten ontstaan. Dit kan leiden tot lekkages en verdere schade aan de structuur van je huis.

Verstandig om na de herfst de dakgoot te controleren of deze verstopt is door bladeren. Het is ook mogelijk om deze preventief te laten schoonmaken. Hiervoor kunnen wij een onderhoudscontract afstemmen op het dak.

De kosten van een nieuw dak word bepaald door meerdere punten:

1. Type dakbedekking
2. Oppervlakte dak
3. Extra opties, denk aan toevoegen van dakisolatie

Vraag onze dakdekker Leidschendam naar alle mogelijkheden en wij kunnen gratis en vrijblijvend een offerte maken.

De gelijkenissen zijn groot voor beide type dakleer. Daarom willen we graag de verschillen benadrukken. Er zit een verschil in prijs, zo is bitumen iets goedkoper dan een epdm dak. Echter is de levensduur van epdm over het algemeen wel wat langer.

Een ander verschil is de manier van aanbrengen. Waarbij bitumen op het dak wordt gebrand, is er voor epdm geen open vlam nodig en kan deze vaak worden geplakt.

Het laatste verschil in het materiaal is dat bitumen iets snel kan uitdrogen en gevoeliger is dan epdm. Echter zijn beide soorten dakbedekkingen een prima keuze om een dak waterdicht te bekleden.

Als dakdekker zijnde hebben wij diverse dakdekkers in dienst en dit maakt het ook mogelijk dat wij een groot gebied van Nederland kunnen voorzien van onze diensten. Zo ook als dakdekker Leidschendam zijn wij actief en hebben wij meerdere dakdekkers met voldoende ervaring die graag het werk komen uitvoeren of waar nodig advies uitbrengen.

Het plaatsen van zonnepanelen is niet waar wij bij kunnen helpen. Echter is het vaak wel verstandig om vooraf aan het plaatsen van nieuwe zonnepanelen, het dak te laten inspecteren en te renoveren waar nodig. Vervolgens gaan zonnepanelen waarschijnlijk langer dan 15 jaar mee en is het zonde als deze tussentijds van het dak gehaald dienen te worden.

Gratis een offerte aanvragen

Ontvang een offerte voor de dakwerkzaamheden