Veel gestelde vragen

Wij verzorgen de dakbedekking van eengezinswoningen met timmer- en bliksmidwerk. Complete dakconstructie volgens individuele eisen.

Veel gestelde vragen

Wat een dakdekker bij een klus rekent zal vooraf duidelijk worden besproken. Het is belangrijk dat de afspraken goed op worden gemaakt en daardoor voor ons ook makkelijk zijn om na te komen. Een groot onderdeel van de verwachtingen is het eens zijn over de prijs. Het is mogelijk dat wij een vaste prijs voor het project hanteren. Maar bij een kleinere klus en zeker bij een spoedklus, rekenen wij vaak een uurtarief met eventuele toeslagen.

Wij begrijpen dat je niet altijd kan zien wat er precies aan de hand is op het dak. Hiervoor komen wij langs om te kijken wat de huidige staat is. Zijn er momenteel al gebreken aan het dak of kan deze nog makkelijk 10 jaar mee. Wij zullen het dak inspecteren en de conclusies met je delen.

Wij bieden garantie op de werkzaamheden die wij verrichten. Bij het herstellen van een gedeelte van het dak is de garantie enkel op het gebied waar wij aan gewerkt hebben. De standaard garantie die wij bieden op materiaal en werkzaamheden is 10 jaar

Hier zijn zeker mogelijkheden voor, mocht het oude dak niet teveel beschadigingen hebben en vooral geen luchtbellen bevatten, dan is het mogelijk om hier een nieuwe laag overheen te brengen.

Lorem ipsum is simply free

Lorem ipsum is simply free text dolor sit am adipi we help you ensure everyone is in the right jobs sicing elit

Contact