Dakinspectie Utrecht

Het laten uitvoeren van een inspectie geeft kijkje in de keuken naar de huidige staat van het dak. Geheel gratis en vrijblijvend!

Dakinspectie in Utrecht laten uitvoeren

Benieuwd naar de huidige status van het dak, een dakinspectie kan hier antwoord op geven. Bij een dakinspectie zullen wij het dak eerst op afstand beoordelen om vervolgens op specifieke punten te controleren. Hierbij houden wij rekening met de ouderdom en hierdoor de zwakkere punten van een dak.

Een dakinspectie in Utrecht is goed voor meerdere doeleinden, uiteraard is het fijn om te weten hoe het dak er bij ligt, maar in sommige situaties is dit nog iets belangrijker. Hier komen wij verderop de pagina over terug

Gratis en vrijblijvend

Bij De Vries Daktotaal is het aanvragen van een dakinspectie volledig gratis. Hierbij willen wij onze kennis en ervaring graag delen en iedereen heeft recht om te weten wat de staat van het dak is. Veelal twijfelen mensen over de staat van het dak door ouderdom of zichtbare schades.

Na het uitvoeren van een dakinspectie geven wij, waar nodig, advies waar het dak verbeterd kan worden. Ook kunnen wij vroegtijdig lekkages vinden en/of voorkomen van grotere schades.

Oplossen daklekkages in Utrecht

Mocht het nodig zijn om ter plekke een reparatie uit te voeren, dan zullen we dit allereerst overleggen. Ook als het nodig is om een gedeelte of het gehele dak te renoveren, zullen we hier een advies over geven. Vervolgens kunnen wij hier uiteraard ook een offerte voor aanbieden, maar is het ook mogelijk dat er bij meerdere dakdekkers een offerte wordt opgevraagd.

Wij zijn overtuigd van onze eigen dakspecialisten in Utrecht dat we hier niet moeilijk over doen. De kwaliteit en garantie die wij bieden heeft bij de klanten tot tevredenheid geleid.

Dakinspectie aanvragen

Voordelen De Vries Daktotaal

  • Een persoonlijk aanspreekpunt
  • Gratis en vrijblijvend een dakinspectie aanvragen
  • Voor ieder dak een specialist in de regio
  • Garantie op het werk wat wij leveren

Redenen voor een dakinspectie..

Lorem ipsum is simply free text dolor sit am adipi we help you ensure everyone is in the right jobs sicing elit, sed do consulting firms Et leggings across the nation tempor.

Zonnepanelen plaatsen

Dak isoleren

Aanschaf van een woning

Voorkomen van lekkages

Vraag een gratis dakinspectie aan

Voor al je vragen omtrent het dak, plat of hellend dak, kan er een offerte worden aangevraagd.