Dakreiniging

Onze dakspecialisten staan klaar om het dak op te gaan en het dak schoon te maken, ook de dakgoten krijgen de nodige aandacht

Dakreiniging laten uitvoeren

Het dat laten reinigen op het moment dat hier zichtbaar aanslag en/of mos op aanwezig is. Na de reiniging is er dan ook direct resultaat zichtbaar. Onze dakdekkers weten exact hoe de reiniging uitgevoerd dient te worden. Het reinigen van het dak is onderdeel van goed dakonderhoud.

Er zijn meerdere manieren om een dak te reinigen. De dakbedekking zelf kan schoon worden gespoten, dit gebeurd voornamelijk bij dakpannen.

Bij de dakgoten of een plat dak, is er vaak stilstaand water. Hier blijven ook meer dingen op liggen, bladeren zijn hierin veel voorkomend. Het schoonmaken is van belang om de afvoer van het water goed te kunnen blijven doen. Mocht dit niet tijdig gebeuren, dan kan er een lekkage ontstaan en dan ben je helaas nog verder van huis.

Bij een verstopte afvoer is het risico groot dat het water een andere weg gaat zoeken. Het is dan ook verstandig om minimaal 1x per jaar alles grondig te reinigen. Op het moment dat je hier zelf bij kan, is het natuurlijk slim om het zelf op te pakken.

Impregneren van het dak

Naast het verwijderen van het vuil, is het voor lange termijn een goed idee om het dak te laten impregneren. De dakpannen kunnen dan een coating krijgen, hierdoor zal het vuil minder goed hechten in de toekomst.

Ook kunnen bakstenen worden geïmpregneerd. Bij een schoorsteen is dit veelal aan te bevelen. Zeker nadat deze is gerenoveerd.

De Vries Daktotaal

  • Vakkundige dakdekkers
  • Met spoed in te schakelen
  • Scherpe tarieven in de regio
  • 25 jaar ervaring op het dak

Prijsindicatie en gratis advies

Vraag geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan, advies van De Vries Daktotaal met meer dan 25 jaar ervaring op het dak